INDIVIDUALNI FUNKCIONALNI TRENING Z UPORABO ELEKTRO MIŠIČNE STIMULACIJE (EMS)

V primeru, ko za trening nimate dovolj časa ali celo volje, vam v našem studiu ponujamo individualno funkcionalno vadbo z uporabo najnovejše EMS tehnologije, kjer boste skupaj z vašim izkušenim osebnim trenerjem zgolj v 20 minutah dosegli enak rezultat, kot bi ga pri uri in pol klasične vadbe. Pri EMS treningu, vadbo intenzivirate z uporabo blagih električnih impulzov, ki so podobni naravnemu delovanju prevajanja živčnih impulzov pri telesni vadbi. Ti dodatni impulzi povzročijo intenzivnejše krčenje mišic, zato za enak rezultat porabite zgolj petino časa kot bi ga pri običajnem funkcionalnem treningu. EMS tehnologija ni nekaj novega in jo že desetletja uporabljajo na področju fizioterapije. Kljub znanim pozitivnim učinkom je ostala uporaba na področju telesne vadbe precej omejena, saj je bila raba pogojena z okornimi napravami ter žicami, ki jih je vadeči imel pritrjene na sebi. V našem fitness studiu BIONIC smo ponosni, da vam lahko ponudimo revolucionarno EMS vadbo nove generacije VISIONBODY, ki z inteligentnimi tehnologijami Arbitrary Waveform Generation, Duty Cycle Variation in Body-Q-Keyne zagotavlja kar najboljše rezultate. V primerjavi s starimi EMS zasnovami pri nas ni več motečih kablov, ki so zdaj nadomeščeni s tehnologijo Bluetooth, ki omogoča popolno svobodo gibanja med vadbo. Nič več ni tudi motečih elektrod z večnimi težavami s prevodnostjo. Zamenjal jih je Powersuit – moderna, lahka in oprijeta funkcionalna obleka, ki omogoča enako svobodo gibanja, kot ste jo vajeni pri običajni vadbi s svojimi oblačili. Čeprav je bistvena prednost uporabe EMS tehnologije krajši čas vadbe, je ta primerna za vse, ki si želijo pozitivnih sprememb. Tako je posebej primerna za poslovneže s pomanjkanjem časa, vrhunske in rekreativne športnike, mlade mamice, ljudi po poškodbah, pa tudi za mladostnike, ki si želijo hitro vidnih rezultatov.

KLASIČNI INDIVIDUALNI FUNKCIONALNI TRENING

Ali si želite treninga celotnega telesa, ki poleg učinkovitega povečanja mišične mase hkrati izboljša tudi vašo koordinacijo, vzdržljivost in gibljivost? Z vašim izkušenim osebnim trenerjem, ki vas bo spremljal skozi celotno enourno vadbo, bosta zahvaljujoč ciljnim in raznovrstnim vajam pri funkcionalnem treningu istočasno okrepila več vaših mišičnih skupin ter hkrati tudi sklepov. Pri vadbi s pripomočki (slamball, kettleball, uteži, kletka, TRX) se prvenstveno aktivirajo mišice stabilizatorjev trupa in pri treningu se porabi 30 % več energije kot pri klasični vadbi na napravah.

SEMI PRIVAT FUNKCIONALNI TRENING

Semi privat funkcionalni trening je vadba za izgubo maščob, izboljšanje mišične moči in vzdržljivosti ter oblikovanje čvrstega telesa. Trening poteka v majhnih skupinah do največ 6 vadečih, kjer se trener še vedno lahko v polni meri posveti posameznemu vadečemu. Primeren je za vse, ki si želijo kvalitetne in zelo učinkovite vadbe ter izjemnega motivacijskega okolja. Izvaja se z uporabo vadbenih pripomočkov (slamball, kettleball, uteži, kletka, TRX) in je primeren tudi za osebe z manj telesne pripravljenosti. Trening je zastavljen tako, da vas učinkovito, predvsem pa varno pripelje do vašega cilja.

Prijavite se na brezplačni uvodni trening

Prijava