Bionic ekipa

Aljaž Ramšak - vodja trenerjev

Aljaž pravi, da mu je bila ljubezen do športa položena v zibelko. Že kot otrok se je navduševal nad različnimi športi, kasneje pa je ljubezen do športa prenesel na Fakulteto za šport. Med študijem je opravljal delo osebnega trenerja ter že kot študent stremel h kvaliteti treninga ter iskal rešitve, kako treninge opravljati manj časa, intenzivneje a enako kvalitetno. Takoj po končanem študiju se je spoznal, s takrat tudi v svetu novo obliko vadbe, EMS vadbeno tehnologijo in kot prvi trener v Sloveniji pridobil licenco za Visionbody trenerja. Vse od takrat uporablja individualni pristop treninga z EMS Visionbody.
Je pozitivna oseba, z veliko energije, ki poleg osebnega trenerstva opravlja tudi delo trenerja smučanja in tenisa.

Vanja Štembergar

Vanja se že od malih nog ukvarja s športom (lokostrelstvo, košarka, odbojka, tek, kolesarjenje, bootcamp ter funkcionalni treningi, kickboks, boks fitnes/bodybuilding), svojo strast do športa pa je Vanja spremenila v poklic ter opravila licenco za osebnega trenerja, pri mednarodno priznani AFP.

Vanja je izredno prijazna in delo z ljudmi ji veliko pomeni. Svojo strast do športa in zdravega načina življenja želi na prijeten način približati tudi vsem vadečim, saj je, kot pravi, trening in gibanje zanjo več kot le ena od stvari, ki jih je potrebno odkljukati na svojem »dnevnem seznamu«.

Nal Dobnikar

Magister kinezioterapije, specialist za rekreativne vadbe in kondicijske priprave, licenciran teniški trener

Nal je strokovnjak na področju kinezioterapije, rekreativne vadbe in kondicijske priprave. Nad športom se navdušuje že od otroštva preko treniranja rokometa, košarke in tenisa. Lastna športna poškodba kolena ga je spodbudila k študiju kineziologije na Fakulteti za šport, ki ga je uspešno zaključil kot magister kineziologije. Že tekom študija je vodil številne rekreativne vadbe za otroke, odrasle in starejše, po njem pa se je še dodatno usmeril v zdravljenje poškodb in kroničnih težav s specifično usmerjeno vadbo po meri posameznika. Praktične izkušnje si je nabiral tudi s študijskimi izmenjavami in delom v tujini.
Nal zagovarja strokovno obravnavo vsakega posameznika, ima strokoven in izredno prijazen odnos do ljudi in na prvo mesto postavlja kvaliteto treninga, hkrati pa poskrbi za zabavo na vadbah. Največja nagrada je zadovoljstvo stranke po opravljenem treningu, dolgoročno zdravje in zdrav življenjski slog vadečih.

Tina Saje

Diplomirana profesorica biologije in ekonomike prehrane, AFP licencirana prehranska svetovalka, AFP licencirana osebna trenerka

Tina je že od malih nog vpeta v šport – trenirala je smučanje, latinskoameriške in standardne plese, odbojko ter kickbox, pobliže pa se je spoznala tudi s plezanjem, tenisom in tekom. Svojo strast do športa je nadgradila z licenco za osebnega trenerja in ker se še kako zaveda, da je zdrav način življenja sestavljen iz športa in zdravega načina prehranjevanja, je pridobila tudi licenco za prehranskega svetovalca. Zaključila je študij Biologije in Prehrane. Z načrtovanjem prehrane in pripravo jedilnikov se Tina ukvarja že 10 let ter tako vsak dan znova pridobiva izkušnje za uspešno delo s strankami, ki želijo spremeniti svoje prehranske navade in osvojiti uravnotežen in zdrav način prehranjevanja , uravnavati svojo telesno težo, zdravje in celotno počutje.
Je izredno pozitivna, nasmejana, komunikativna in polna energije, svoj prosti čas najraje preživlja v naravi s psičko Nelly, uživa v majhnih stvareh ter se druži s prijatelji.

Manuela Urtelj

Študentka magistrskega programa športne vzgoje na Fakulteti za šport, EFA prehranska svetovalka, osebna trenerka, inštruktorica športne rekreacije in funkcionalnih vadb.

Manuelo je gibanje navduševalo že od prvih korakov, zato je na svoji življenjski poti preizkusila in trenirala različne športe ter tako več let pridobivala bogate izkušnje na področju gimnastike, atletike in plesa. Zaradi ljubezni do gibanja se je vpisala na Fakulteto za šport, smer fitnes, trenutno pa svoj študij nadaljuje na magistrskem študiju športne vzgoje. Z izkušnjami in znanjem pridobljenim na Fakulteti in dodatnih izobraževanjih, Manuela že nekaj let uspešno izvaja osebno trenerstvo in vodi skupinske vadbe. Njena želja je pomagati ljudem pri težavah, s katerimi se soočajo, jih uspešno reševati ter narediti korak k bolj zdravem, veselem in polnem načinu življenja.
Prosti čas komunikativne, prijazne, energične in vedno nasmejane Manuele je skoraj vedno športno obarvan. Najraje je v fitnesu, rada se odpravi tudi v hribe, pozimi pa smučat in bordat.

Utrinki iz naših treningov

Mediji

Časopis Dnevnik, 07.01.2019: povezava

Portal AKTIVNI.SI, 10.01.2019: povezava

Portal si24, 11.01.2019: povezava

Janez Platiše blog, 15.01.2019: povezava

Revija Story, 17.01.2019: povezava

Časopis DELO, priloga Polet, 17.01.2019:povezava

Časopis Dnevnik, 21.01.2019:povezava

Revija Lady, 23.01.2019:povezava

Revija Liza, 24.01.2019: povezava

Revija Cosmopolitan, 31.01.2019: povezava

L&Z, 01.02.2019:povezava

 

Aktualna objava - Revija ONAPLUS, 6.3.2019

Prijavi se na preizkusno vadbo

Prijava