Bionic ekipa

Aljaž Ramšak - vodja trenerjev

Aljaž pravi, da mu je bila ljubezen do športa položena v zibelko. Že kot otrok se je navduševal nad različnimi športi, kasneje pa je ljubezen do športa prenesel na Fakulteto za šport. Med študijem je opravljal delo osebnega trenerja ter že kot študent stremel h kvaliteti treninga ter iskal rešitve, kako treninge opravljati manj časa, intenzivneje a enako kvalitetno. Takoj po končanem študiju se je spoznal, s takrat tudi v svetu novo obliko vadbe, EMS vadbeno tehnologijo in kot prvi trener v Sloveniji pridobil licenco za Visionbody trenerja. Vse od takrat uporablja individualni pristop treninga z EMS Visionbody.
Je pozitivna oseba, z veliko energije, ki poleg osebnega trenerstva opravlja tudi delo trenerja smučanja in tenisa.

Vanja Štembergar

Vanja se že od malih nog ukvarja s športom (lokostrelstvo, košarka, odbojka, tek, kolesarjenje, bootcamp ter funkcionalni treningi, kickboks, boks fitnes/bodybuilding), svojo strast do športa pa je Vanja spremenila v poklic ter opravila licenco za osebnega trenerja, pri mednarodno priznani AFP.

Vanja je izredno prijazna in delo z ljudmi ji veliko pomeni. Svojo strast do športa in zdravega načina življenja želi na prijeten način približati tudi vsem vadečim, saj je, kot pravi, trening in gibanje zanjo več kot le ena od stvari, ki jih je potrebno odkljukati na svojem »dnevnem seznamu«.

Laura Matijašić

Laura je licencirana AFP osebna trenerka, ki že odkar pomni, obožuje gibanje in vse kar je povezano z njim. Ljubezen do gibanja, dela z vadečimi in strast do napredka ji daje motivacijo, da svojim vadečim na poti do njihovih ciljev približa zdrave navade, ki bodo ostale z njimi do konca življenja.
Poleg gibanja se vsakodnevno posveča tudi uravnoteženi prehrani in pripravlja zdrave recepte, ki jih redno deli na socialnih omrežjih.
Z EMS treningi se ukvarja že od začetka prisotnosti te tehnologije na slovenskem trgu, v tujini je pridobila tudi licenco za Visionbody trenerja, saj verjame v sodobno tehnologijo in je rada v koraku s časom.
Pod znamko Bootyboom pomaga predstavnicam nežnejšega spola do moči in zdravja skozi vodene vadbe ter spodbuja sprejemanje lastnega telesa in medsebojno podpiranje žensk.
Svojo vizijo skupaj z mnogimi uspešnimi slovenskimi športniki širi tudi kot ambasadorka športne znamke Under Armour Slovenija.

Nika Kotnik

Nika se s športom ukvarja že od otroštva. Preizkusila se je v več različnih športih (ples, smučanje, konjeništvo), na koncu pa se je spoprijateljila z atletiko in v njej vztrajala dobrih 10 let.
Strast do športa je v njej ostala in jo sedaj izraža kot študentka Fakultete za šport, kjer zaključuje 2. letnik magistrskega študija Kinezoterapija.
Kot učiteljica smučanja je v zadnjih 8 letih ugotovila, da jo delo z ljudmi veseli in, da želi svoje znanje predajati tudi drugim, deliti z njimi strast do športa in zdravega načina življenja.
Njen vadbeni pristop poudarja osnove, katere so temelj za napredek vsakega posameznika.

Utrinki iz naših treningov

Mediji

Časopis Dnevnik, 07.01.2019: povezava

Portal AKTIVNI.SI, 10.01.2019: povezava

Portal si24, 11.01.2019: povezava

Janez Platiše blog, 15.01.2019: povezava

Revija Story, 17.01.2019: povezava

Časopis DELO, priloga Polet, 17.01.2019:povezava

Časopis Dnevnik, 21.01.2019:povezava

Revija Lady, 23.01.2019:povezava

Revija Liza, 24.01.2019: povezava

Revija Cosmopolitan, 31.01.2019: povezava

L&Z, 01.02.2019:povezava

 

Aktualna objava - Revija ONAPLUS, 6.3.2019

Prijavi se na preizkusno vadbo

Prijava