Bionic ekipa

Aljaž Ramšak - vodja trenerjev

Aljaž pravi, da mu je bila ljubezen do športa položena v zibelko. Že kot otrok se je navduševal nad različnimi športi, kasneje pa je ljubezen do športa prenesel na Fakulteto za šport. Med študijem je opravljal delo osebnega trenerja ter že kot študent stremel h kvaliteti treninga ter iskal rešitve, kako treninge opravljati manj časa, intenzivneje a enako kvalitetno. Takoj po končanem študiju se je spoznal, s takrat tudi v svetu novo obliko vadbe, EMS vadbeno tehnologijo in kot prvi trener v Sloveniji pridobil licenco za Visionbody trenerja. Vse od takrat uporablja individualni pristop treninga z EMS Visionbody.
Je pozitivna oseba, z veliko energije, ki poleg osebnega trenerstva opravlja tudi delo trenerja smučanja in tenisa.

Nal Dobnikar

Magister kinezioterapije, specialist za rekreativne vadbe in kondicijske priprave, licenciran teniški trener

Nal je strokovnjak na področju kinezioterapije, rekreativne vadbe in kondicijske priprave. Nad športom se navdušuje že od otroštva preko treniranja rokometa, košarke in tenisa. Lastna športna poškodba kolena ga je spodbudila k študiju kineziologije na Fakulteti za šport, ki ga je uspešno zaključil kot magister kineziologije. Že tekom študija je vodil številne rekreativne vadbe za otroke, odrasle in starejše, po njem pa se je še dodatno usmeril v zdravljenje poškodb in kroničnih težav s specifično usmerjeno vadbo po meri posameznika. Praktične izkušnje si je nabiral tudi s študijskimi izmenjavami in delom v tujini.
Nal zagovarja strokovno obravnavo vsakega posameznika, ima strokoven in izredno prijazen odnos do ljudi in na prvo mesto postavlja kvaliteto treninga, hkrati pa poskrbi za zabavo na vadbah. Največja nagrada je zadovoljstvo stranke po opravljenem treningu, dolgoročno zdravje in zdrav življenjski slog vadečih.

Tea Šebenik

Absolventka fizioterapije in maserka

Že od nekdaj me je veselilo raznoliko in dinamično delo z ljudmi, katerim bi lahko s svojim znanjem pomagala ter jih popeljala na dolgoročno pot gibanja brez bolečin.
Povezavo sem našla v študiju fizioterapije tekom katerega sem opravila tudi več tečajev kot so tečaj športne in klasične masaže, kineziotaping, medical flossinga in tečaj športnih bandaž.
Največje veselje mi predstavlja delo z ljudmi, ki si želijo izboljšati kvaliteto življenja ter varno in načrtovano odpraviti svoje omejitve.
Že od malega se tudi sama ukvarjam s športom, večji del prostega časa sem tekom osnovne in srednje šole posvetila športnemu plezanju, zadnja leta pa predvsem teku in hoji v hribe, kamor me velikokrat spremlja tudi moj kuža Pacco.

Tjaša Zorn

Magistra kineziologije, vaditeljica plavanja in licencirana potapljačica

Ko so jo starši pri petih letih prvič pripeljali na gimnastiko, se je v njej prebudila neizmerna ljubezen do gibanja. Nadaljnjih enajst let je intenzivno trenirala umetnostno kotalkanje, v katerem je bila tudi državna podprvakinja in udeleženka na več evropskih prvenstvih. Kar nekako samoumeven ji je bil vpis na športno gimnazijo ter kasneje tudi na Fakulteto za šport, z usmerjanjem fitnesa. Svoje znanje je nadgradila še z magistrskim študijem kineziologije in kondicijske priprave na španski univerzi, kar ji je doprineslo tudi nove uvide v to, kako pomembna je dobra telesna pripravljenost za ohranjanje zdravega duha.
Pri delu stremi k strokovnosti, poleg vidnih rezultatov pa želi, da vadeči odkrivajo nove načine uporabe lastnega telesa in predvsem, da vzljubijo gibanje ter na splošno zdrav način življenja.
Poleg osebnega trenerstva v zimskem času poučuje smučanje, je tudi vaditeljica plavanja ter licencirana potapljačica. Vedno pozitivna in energična Tjaša najbolj obožuje gibanje v naravi, okusno hrano in dobro knjigo.

Manuela Urtelj

Študentka magistrskega programa športne vzgoje na Fakulteti za šport, EFA prehranska svetovalka, osebna trenerka, inštruktorica športne rekreacije in funkcionalnih vadb.

Manuelo je gibanje navduševalo že od prvih korakov, zato je na svoji življenjski poti preizkusila in trenirala različne športe ter tako več let pridobivala bogate izkušnje na področju gimnastike, atletike in plesa. Zaradi ljubezni do gibanja se je vpisala na Fakulteto za šport, smer fitnes, trenutno pa svoj študij nadaljuje na magistrskem študiju športne vzgoje. Z izkušnjami in znanjem pridobljenim na Fakulteti in dodatnih izobraževanjih, Manuela že nekaj let uspešno izvaja osebno trenerstvo in vodi skupinske vadbe. Njena želja je pomagati ljudem pri težavah, s katerimi se soočajo, jih uspešno reševati ter narediti korak k bolj zdravem, veselem in polnem načinu življenja.
Prosti čas komunikativne, prijazne, energične in vedno nasmejane Manuele je skoraj vedno športno obarvan. Najraje je v fitnesu, rada se odpravi tudi v hribe, pozimi pa smučat in bordat.

Utrinki iz naših treningov

Mediji

Časopis Dnevnik, 07.01.2019: povezava

Portal AKTIVNI.SI, 10.01.2019: povezava

Portal si24, 11.01.2019: povezava

Janez Platiše blog, 15.01.2019: povezava

Revija Story, 17.01.2019: povezava

Časopis DELO, priloga Polet, 17.01.2019:povezava

Časopis Dnevnik, 21.01.2019:povezava

Revija Lady, 23.01.2019:povezava

Revija Liza, 24.01.2019: povezava

Revija Cosmopolitan, 31.01.2019: povezava

L&Z, 01.02.2019:povezava

 

Aktualna objava - Revija ONAPLUS, 6.3.2019

Prijavi se na preizkusno vadbo

Prijava