Ekipa

Vanja Štembergar

Vanja se že od malih nog ukvarja s športom (lokostrelstvo, košarka, odbojka, tek, kolesarjenje, bootcamp ter funkcionalni treningi, kickboks, boks fitnes/bodybuilding), svojo strast do športa pa je Vanja spremenila v poklic ter opravila licenco za osebnega trenerja, pri mednarodno priznani AFP.

Vanja je izredno prijazna in delo z ljudmi ji veliko pomeni. Svojo strast do športa in zdravega načina življenja želi na prijeten način približati tudi vsem vadečim, saj je, kot pravi, trening in gibanje zanjo več kot le ena od stvari, ki jih je potrebno odkljukati na svojem »dnevnem seznamu«.

Gal Pavlinič

Gal se s športom ukvarja že od malih nog. Preizkusil se je v različnih športih, bil aktiven nogometaš, naposled pa našel svojo strast v fitnes industriji, kjer je do leta 2016 tudi aktivno tekmoval. Gal je s strani mednarodne fitnes zveze licenciran AFP trener.

Galu je pomemben učinkovit vadbeni pristop, kjer se ne pozabljajo ključni elementi, kot je postavitev trdnih temeljev, iz katerih lahko vadeči konstantno napreduje ter se razvija v funkcionalno celoto.

Utrinki iz naših treningov

Kje nas najdete?

BIONIC training studio se nahaja na Ukmarjevi ulici 6 v Ljubljani, v neposredni bližini nakupovalnega središča Supernova in trgovinskega centra E.Leclerc.

Bionic d.o.o.

Prijavite se na brezplačni uvodni trening

Prijava