Zakaj?
Želiš si imeti manj kil, želiš si boljšega počutja, želiš se zdravo prehranjevati. Želiš sebi narediti nekaj dobrega. Ne gre. Nenehna borba s kilogrami, pivskim trebuhom, slabim počutjem, še posebej, ko je potrebno obleči kopalke. Zakaj se sprašuješ zakaj? Vprašaj se ZAKAJ NE?
Sprejmi izziv s samim seboj in se prepusti vadbi pod strokovnim nadzorom, vadbi s trenerji, ki pokajo od energije in motivacije. Vse to bodo prenašali nate, da boš lažje dosegel želeni cilj. Pripravili ti bodo treninge, ki bodo ustrezali tvoji telesni pripravljenosti, ti svetovali, kako se je potrebno pravilno prehranjevati in kako z zmanjšanjem nekaterih slabih prehranskih navad priti do vitkejšega, predvsem pa zdravega telesa.

 

Kaj?
V treh mesecih te bomo s pravilnimi treningi, prehranskimi nasveti in motiviranjem pripeljali do zavidljivih rezultatov. Trije meseci so zadosti za preobrazbo, tisto kar pa je najpomembnejše pa je, da boš po treh mesecih znal sam poskrbeti za svoje treninge, prehrano in samomotivacijo.
Program je kvaliteten in zahteva predanost in osredotočenost. Treningi potekajo v mali skupini do največ 6 vadečih. Pripravljen moraš biti trenirati tudi do 4x tedensko in upoštevati navodila strokovnjakov, ki sodelujejo pri izvedbi programa.

 

Komu je torej namenjen program?
– Vsem, ki ste pripravljeni na 90 dnevni izziv s samim seboj
– Vsem, ki si želite zdravo telo, v katerem se boste počutili privlačno in samozavestno
– Vsem, ki ste odločeni, da si želite spremembe in ste v to pripravljeni vložiti vaš čas in biti dosledni pri uresničevanju zastavljenih ciljev
– Vsem, ki vas zanima, kako s pravilnim prehranjevanjem in vadbo dosegati dolgoročne rezultate

 

Program vsebuje:
– Neomejeno število treningov v MINI skupini do največ 6 oseb (število treningov določi trener glede na tvoje želje, cilje in potrebe)
– Individualno prilagojen program treninga
– Meritve
– Prehranski načrt, zasnovan na podlagi tvojih ciljev, želja in potreb
– Neomejena podpora in priprava strategij, da tudi po zaključku programa ostaneš na pravi poti

 

Cena programa:
149 € / mesečno

 

Pričetek programa:
18. 3. 2019

 

Trajanje programa:
3 mesece

 

Investiraj v dolgoročno spremembo in nadgradnjo življenjskega sloga. Svojo udeležbo nam sporoči na info@bionic.si ali na telefon 031 478 811