20 minut = 60 minut

Kardiovaskularni trening
Kardiovaskularni trening je najbolj pogost način vadbe za izgubo teže. Pod pojmom kardiovaskularni trening razumemo vsako vadbo, med katero pride do povečanja srčnega utripa. S takšno vadbo jačamo srce, ki tako prečrpava kri, ki je bogatejša s kisikom. Posledično ta dodatni kisik pripomore k temu, da se počutimo bolje, smo bolj vzdržljivi, imamo učinkovitejšo presnovo in tudi manj možnosti za nastanek kardiovaskularnih bolezni.

EMS trening
Pri EMS treningu pa vadbo intenzivirate z uporabo blagih električnih impulzov, ki so podobni naravnemu delovanju prevajanja živčnih impulzov pri telesni vadbi. Ti dodatni impulzi povzročijo intenzivnejše krčenje mišic, zato za enak rezultat porabite zgolj petino časa kot bi ga pri običajnem funkcionalnem treningu. EMS tehnologija ni nekaj novega in jo že desetletja uporabljajo na področju fizioterapije, aktualna novost je ta, da so oblačila z okornimi napravami in žicami zamenjala lahkotna oblačila, ki omogočajo nemoteno premikanje vadečega.

Klasični kardiovaskularni trening vs. EMS trening
EMS za krčenje mišic med vadbo uporablja električne impulze, ki povzročijo, da se mišice krčijo veliko intenzivneje, kot pri običajnem treningu. EMS vadbo vodi izkušen osebni trener, ki poskrbi za optimalno jakost električnih impulzov ter jih usmerja na specifična področja telesa (trebuh, roke, stegna ..), skladno z našimi željami in cilji.

EMS je prava izbira za ljudi, ki nimajo časa
Dvakrat tedensko 20 minutni EMS trening je tako odlična rešitev za ljudi, ki nimajo časa in, ki želijo učinkovito in v kratkem času pokuriti odvečno maščobo in izboljšati svoje počutje. EMS trening namreč omogoča, da v 20 minutah dosežete enak rezultat kot bi ga pri 60 minutah klasične vadbe.