30.4.20219

 

Kdaj?

Akcija, »Trenirajta dva, plačaj samo za enega«, poteka od 3.5. do 31.7. 2019 in velja le za semi privat funkcionalni trening.

 

Kdo?

Akcija velja za vse, ki v Bionic training studiu še ne vadijo in se prijavljajo prvič. Minimalni zakup je za obdobje 2 mesecev, račun se poravna ob prijavi za oba meseca zakupa naenkrat.

 

Koliko?

Cena za semi funkcionalni trening je 80 € / mesec (vadba poteka 2 x tedensko), namesto ene osebe pa v času trajanja akcije, trening lahko obiskujeta dve osebi. Strošek v višini 80 € si tako lahko porazdelite – 40 € ena in 40 € druga oseba;)

 

Kaj?

Semi privat funkcionalni trening je vadba za izgubo maščob, izboljšanje mišične moči in vzdržljivosti ter oblikovanje čvrstega telesa. Trening poteka v majhnih skupinah do največ 6 vadečih, kjer se trener še vedno lahko v polni meri posveti posameznemu vadečemu. Primeren je za vse, ki si želijo kvalitetne in zelo učinkovite vadbe ter izjemnega motivacijskega okolja. Izvaja se z uporabo vadbenih pripomočkov (slamball, kettleball…) in je primeren tudi za osebe z manj telesne pripravljenosti. Trening je zastavljen tako, da vas učinkovito, predvsem pa varno pripelje do vašega cilja.