AKCIJA - AKCIJA - AKCIJA

V času od 1.9.2020 do 15.9.2020 vam na vse EMS vadbe nudimo 30% popust ter brezplačni uvodni trening.

AKCIJA - AKCIJA - AKCIJA

1. KAJ JE EMS?

EMS je kratica za elektro mišično stimulacijo in je vadba, kjer v minimalnem času dosežeš izjemne rezultate.

Vadba se izvaja v posebnih oblačilih opremljenih s profesionalnim Visionbody vadbenim sistemom, ki zagotavlja, da dosežete 18 x boljše rezultate kot pri običajni vadbi. Le-ta s pomočjo električnih impulzov stimulira celoten mišični sistem v telesu kar prinaša hitre in učinkovite rezultate, mišično stabilnost ter optimalno telesno vzdržljivost. 

 

2. KOLIKO ČASA TRAJA TRENING?

Trening traja 20 minut, izvajaš ga 2 x tedensko, spremlja pa te osebni trener, ki skrbi za motivacijo, te vzpodbuja in te nauči pravilne tehnike gibov. Ravno slednje je ponavadi največja težava oz. slabost vadb v večjih skupinah, saj vadeči izvaja vaje brez individualnega nadzora kar ima za posledico napačno izvedene gibe oz. nedosego želenega rezultata.

3. KAKŠNI SO UČINKI?

Z 20 minutno vadbo dosežeš enak učinek kot pri 90 minutni klasični vadbi ter tako porabiš od 1200 do 1500 kalorij. 

Pozitivni učinki rednega 20 minutnega treninga so znižanje telesne teže, zmanjšanje maščob in hitrejša presnova. Z učinkovito EMS vadbo se odvečna maščoba pretvori v energijo, ki se »kuri« še 72 ur po treningu.

4. KDAJ NAJ ZAČNEM

Izkoristi izjemno ponudbo in začni takoj… Vsak dan je najboljši začetek za nekaj novega.

Ni pomembno ali si začetnik, izkušeni vadeči ali profesionalni športnik. EMS vadba je primerna za vse, ki si želite v najkrajšem času doseči največ.