''EMS (elektro mišična stimulacija) vadba postaja v svetu vse bolj priljubljena, saj nas način življenja napeljuje, da vse delamo hitreje, časa, ki si ga vzamemo zase pa je vedno manj oz. ga celo zmanjka. Želja po močnem atletskem telesu in lepi postavi pa je še vedno prisotna. Rešitev obstaja!''

Metoda, ki se izvaja s profesionalnim EMS Visionbody sistemom zagotavlja, da zgolj v 20 minutah vadbe dosežete boljše rezultate kot pri običajni vadbi, učinki EMS vadbe pa se lahko primerjajo z 90 minutno običajno vadbo.

Prednost EMS vadbe je tudi manjša obremenitev sklepov, prav tako pa EMS tehnologija omogoča krepitev in rast mišic, ki so težko dostopne ter pogosto zelo šibke in jih z običajno vadbo ne moremo doseči.  Vse to prinese hitrejše rezultate, mišično stabilnost, optimalno telesno vzdržljivost in kar je najpomembnejše, boljše počutje in lažje premagovanje vsakdanjih tegob.

Trening je prilagojen fizični kondiciji vsakega posameznika, lahko je zelo nežen in osnoven, v primeru fizično dobro oz. zelo dobro pripravljenega vadečega pa je trening lahko precej bolj intenziven, z močnejšimi kontrakcijami in zahtevnejšimi dinamičnimi vajami.

Ena od prednosti EMS vadbe je tudi hitrejše izboljšanje mišične zmogljivosti – pri EMS vadbi se aktivira kar 90% mišičnih vlaken, medtem, ko se jih pri običajni vadbi največ 30%. Poleg tega se pospešita lokalni krvni obtok in bazalni metabolizem: zaradi izredno povečanega mišičnega delovanja in pospešenega metabolizma se porablja odvečna telesna maščoba, saj telo še več ur po treningu (do 72 ur) porablja kisik za regeneracijo mišic. S treningom je stimuliran tudi presnovni in encimski sistem. Močno mišično krčenje spodbudi krvni obtok, kar dodatno stimulira proizvodnjo kolagena, poveča pa se tudi prekrvitev v koži.

Pomembni prednosti sta še sprostitev mišic – s tehnologijo EMS lahko z natančno določeno frekvenco in jakostjo električnih impulzov spodbujamo sproščanje in regeneracijo mišic ter zmanjšanje bolečin v mišicah. EMS-vadba ponuja dolgotrajno rešitev, saj odpravlja vzrok bolečine ali deluje preventivno. Globoke mišice ob hrbtenici, ki jih z običajnimi vajami težko aktiviramo, z EMS okrepimo in s tem pomagamo stabilizirati hrbtenico.

ZAKAJ EMS VADBA?

Velik učinek v kratkem času

Z 20 minutno vadbo dosežete enak učinek kot pri 90 minutni klasični vadbi. Je izredno učinkovita in je primerna za vse, ki vam nenehno primanjkuje časa.


Zagotavlja nadpovprečno porabo kalorij

Z 20 minutno vadbo lahko porabite od 1200 do 1500 kalorij, saj EMS vadba zagotavlja povečano porabo kalorij še 72 ur po vadbi.


Pospešuje presnovo

Izvajanje rednega intenzivnega EMS treninga razčleni presežek telesne maščobe, pospeši rast mišic in ima pozitiven vpliv na presnovo.


Pospeši rast mišic

Z EMS vadbo stimuliramo celoten mišični sistem. V 20 minutnem treningu poskrbimo za ustrezno stimulacijo mišične vzdržljivosti, kot tudi moči.


Zmanjša celulit

Blagi impulzi povečajo krvni obtok in spodbujajo odstranitev izločkov iz problematičnih področij. Vaša koža bo postala bolj gladka in prožna.


Se prilagaja vašim potrebam

EMS vadbo lahko izvajamo kjerkoli – v telovadnici, doma, na delovnem mestu… Vi izberete kje želite vaditi in na katerih delih telesa želite spremembe.


Ker se svet vrti čedalje hitreje, se človek ne more znebiti občutka, da zmeraj z nečim zamuja. Poleg vseh obveznosti, je težko najti čas še za redni obisk vadbe, zato vam z BIONIC konceptom omogočamo, da v prijetnem, skoraj intimnem okolju iztržite kar največ iz svojega treninga. Naj si gre za to, da želite hitreje izgubiti kakšen kilogram, oblikovati čvrsto telo ali povečati mišično moč; pri nas boste svoj cilj z uporabo najnovejše EMS tehnologije dosegli še posebej hitro. Strokovni in izkušeni trenerji vam bodo pomagali do vidnih rezultatov ter vam zagotovili, da se boste na treningih ponovno dobro počutili.

Z izbiro BIONIC koncepta se boste odločili za:

  • AFP certificiranega in izkušenega trenerja, ki se bo posvetil samo vam ter vašim potrebam in bo tako trening kar se da učinkovit,
  • uporabo najnovejših EMS naprav, s katerimi boste v zgolj 20 minutah dosegli učinek uro in pol trajajoče klasične vadbe in pri tem stimulirali kar 90 % vaših mišic,
  • prihranek vašega časa, saj bosta zgolj dva obiska tedensko nadomestila kar štiri klasične treninge,
  • vidne rezultate preobrazbe v zelo hitrem času,
  • vadbo v prijetnem in udobnem okolju v osrčju Ljubljane, brez gneče in nezaželenih pogledov ter z zagotovljenim parkirnim mestom.

Prijavi se na preizkusno vadbo

Prijava