''EMS (elektro mišična stimulacija) vadba postaja v svetu vse bolj priljubljena, saj nas način življenja napeljuje, da vse delamo hitreje, časa, ki si ga vzamemo zase pa je vedno manj oz. ga celo zmanjka. Želja po močnem atletskem telesu in lepi postavi pa je še vedno prisotna. Rešitev obstaja!''

Metoda, ki se izvaja s profesionalnim EMS VisionBody vadbenim sistemom zagotavlja, da zgolj v 20 minutah dosežete 18 x boljše rezultate kot pri običajni vadbi, učinki pa se lahko primerjajo z 90 minutno redno vadbo.  VisionBody vadbeni sistem z inteligenco s pomočjo električnih impulzov stimulira celoten mišičen sistem v telesu, le-to pa prinese hitre rezultate, mišično stabilnost ter optimalno telesno vzdržljivost.

Pozitivni učinki rednega 20 minutnega treninga so znižanje telesne teže, zmanjšanje maščob in hitrejša presnova. Z učinkovito EMS vadbo se odvečna maščoba pretvori v energijo, ki se »kuri« še 72 ur po treningu.

Ni pomembno ali ste začetnik, izkušeni vadeči ali profesionalni športnik. EMS vadba je primerna za vse, ki si želite v najkrajšem času doseči največ.

ZAKAJ EMS VADBA?

Velik učinek v kratkem času

Z 20 minutno vadbo dosežete enak učinek kot pri 90 minutni klasični vadbi. Je izredno učinkovita in je primerna za vse, ki vam nenehno primanjkuje časa.


Zagotavlja nadpovprečno porabo kalorij

Z 20 minutno vadbo lahko porabite od 1200 do 1500 kalorij, saj EMS vadba zagotavlja povečano porabo kalorij še 72 ur po vadbi.


Pospešuje presnovo

Izvajanje rednega intenzivnega EMS treninga razčleni presežek telesne maščobe, pospeši rast mišic in ima pozitiven vpliv na presnovo.


Pospeši rast mišic

Z EMS vadbo stimuliramo celoten mišični sistem. V 20 minutnem treningu poskrbimo za ustrezno stimulacijo mišične vzdržljivosti, kot tudi moči.


Zmanjša celulit

Blagi impulzi povečajo krvni obtok in spodbujajo odstranitev izločkov iz problematičnih področij. Vaša koža bo postala bolj gladka in prožna.


Se prilagaja vašim potrebam

EMS vadbo lahko izvajamo kjerkoli – v telovadnici, doma, na delovnem mestu… Vi izberete kje želite vaditi in na katerih delih telesa želite spremembe.


Ker se svet vrti čedalje hitreje, se človek ne more znebiti občutka, da zmeraj z nečim zamuja. Poleg vseh obveznosti, je težko najti čas še za redni obisk vadbe, zato vam z BIONIC konceptom omogočamo, da v prijetnem, skoraj intimnem okolju iztržite kar največ iz svojega treninga. Naj si gre za to, da želite hitreje izgubiti kakšen kilogram, oblikovati čvrsto telo ali povečati mišično moč; pri nas boste svoj cilj z uporabo najnovejše EMS tehnologije dosegli še posebej hitro. Strokovni In izkušeni sodelavci vam bodo pomagali do vidnih rezultatov ter vam zagotovili, da se boste na treningih ponovno dobro počutili.

Z izbiro BIONIC koncepta se boste odločili za:

  • AFP certificiranega in izkušenega trenerja, ki se bo posvetil samo vam ter vašim potrebam in bo tako trening kar se da učinkovit,
  • uporabo najnovejših EMS naprav, s katerimi boste v zgolj 20 minutah dosegli učinek uro in pol trajajoče klasične vadbe in pri tem stimulirali kar 90 % vaših mišic,
  • prihranek vašega časa, saj bosta zgolj dva obiska tedensko nadomestila kar štiri klasične treninge,
  • vidne rezultate preobrazbe v zelo hitrem času,
  • vadbo v prijetnem in udobnem okolju v osrčju Ljubljane, brez gneče in nezaželenih pogledov ter z zagotovljenim parkirnim mestom.

Prijavi se na preizkusno vadbo

Prijava